Bezorgservice

Bezorgservice Spar Brunekreef, de voorwaarden.

 

Het is altijd mogelijk is dat uw boodschappen door ons laat bezorgen.

(zon en feestdagen geen bezorging)

Deze boodschappen dient u zelf in de winkel te verzamelen.

 

Het is in onze winkel niet mogelijk online boodschappen te doen.

 

 

Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk om boodschappen door ons te laten verzamelen en te laten bezorgen. Komt u met een grote groep, 25 personen of meer, naar Schiermonnikoog of komt u met de laatste boot, dan kunnen wij er voor zorgen dat uw bestelling door ons wordt verzameld en wordt afgeleverd op uw vakantieadres. U dient uw bestelling minimaal 5 werkdagen voor aankomst aan ons op te geven. In verband met de zeer vele aanvragen voor het verzamelen van boodschappen raden wij u aan om zo vroeg mogelijk uw bestelling te plaatsen aangezien wij een maximaal aantal verzamelingen aan kunnen.

In verband met de vele bestellingen die wij verzorgen aan onze ouderen en mensen met onderliggend lijden is het op dit moment niet om "laatste boot" bestellingen te plaatsen. U kunt kijken naar de mogelijkheden van een boodschappen startpakket. Als de corona maatregelen kunnen worden versoepeld zullen wij deze service z.s.m. weer opstarten.

 

Voor meer informatie kunt u het beste eerst even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

  • Voor vertrek dient u de boodschappen in de winkel te betalen. 
  • Gehuurde barbecues of gourmetstellen dient u weer schoon te maken. Onder borgstelling. ( 50 Euro ) Huren van een BBQ is alleen mogelijk bij afname van vlees gekocht bij Spar Brunekreef
  • Overgebleven goederen kunnen wij niet retour nemen, daarom adviseren wij om de bestelling niet te groot te maken. 
  • U kunt immers op een later tijdstip naar de winkel te komen voor extra boodschappen te doen.
  • Emballage en statiegeld kunnen wel retour. De kosten voor het retour halen van de emballage bedraagt 4 euro. Voor meer informatie kunt u in de winkel terecht. Graag de juiste flesjes bier in de juiste kratten retour,
  • Het is noodzakelijk dat wij ook uw eigen adresgegevens met telefoonnummer ontvangen.
  • Wij bezorgen de boodschappen met een elektrische bestelbus.
  • Alcohol en tabak worden alleen verkocht wanneer de gehele groep boven de 18 jaar oud is. Mochten 1 of meer personen zich niet kunnen legitimeren dan wordt er geen alcohol en/of tabak verkocht. Nog geen 25 jaar oud? Houdt dan de legitimatie bij de hand wanneer je bij de kassa staat om alles sneller te laten verlopen en irritaties te voorkomen.
  • De leerlingen van schoolreisjes en werkweken mogen in groepen van circa 10 personen, mét begeleiding, zelf inkopen doen.

 

 

 

 

 

Wij wensen u een prettig verblijf toe op Schiermonnikoog